Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chodíte na "starou" poradnu na živě?

Miloslave, Poradna.net je něco zcela jiného, než je živě. Není to neřízená střela, není to binec (slušně řečeno) na kolečkách. A protože chceme, aby poradna.net byla hlavně znalostní báze (nikoliv "rychle mi poraďte jak mám podojit kozu"), moderátoři se snaží, aby případné hledání v již existujících dotazech přinášelo relevantní výsledky. Toho se dá (pokud přijmeme fakt, že jde o "projekt zdarma") dosáhnout jedině tím, že moderátoři budou zasahovat např. do tématů příspěvků (viz "help!!!!", "Pomooooc!!!" a podobné perly). A pokud někdo nemůže najít svůj přejmenovaný dotaz (protože se podepsal "náhodně" jako "efgihwdofl", nebo nemá mentální kapacity použít vyhledávání, tak to je mi tedy moc líto).

Taktéž jsem si nevšiml, že by se tu někdo z moderátorů hrubě choval k ostatním. Tvůj výše zmiňovaný příspěvek JF byl velmi korektní, dokonce tazateli i vysvětlil problém. Za to sklidil osočení "pan Chytrej". Nevím jak často sem chodíš, ale to co vidíš zde, není samo sebou, je za tím skryta neustálá práce moderátorů a adminů (jinak by to tu vypadalo jako na živě, což nikdo z nás nechce.)

Tolerance a humor zde myslím nechybí, ale zdá se mi, že se občas ztotožňuješ s "druhou stranou" buď podvědomě, nebo schválně, jen abys měl nějaké téma. Ale věř mi, že setkávát se a komunikovat s arogantními blbci (nebudu nikoho jmenovat, ale pár jich, obzvláště neregistrovaných, zde bylo) není žádný med a vyžaduje to dost velké sebezapření a trpělivost.

Poradna.net je taková, jaká je. Nikdo neplánuje změny a nikdo zde nikoho nedrží. Pokud ti nevyhovuje "cenzura" (a Bůh ví, že já opravdovou cenzuru nesnáším) v podobě přepisování předmětů (aby odpovídaly meritu dotazu), případně zamykání a mazání spamu nebo nelegálních věcí, máš stále možnost jít např. zpět na to živě..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny