Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chodíte na "starou" poradnu na živě?

Myslel jsem si (naivně), že na tohle téma už tady s žádnou reakcí nikdy nepřijdu ..... byť se spoustou poznatků uvádějících "Velectěným Miloslavem" souhlasím (viz např. http://pc.poradna.net/question/view/74161-navrh-pro ti-spatne-formulovanym-dotazum).....
Tvůj arogantní příspěvek mě ovšem dost vytočil a tak ho zkusíme rozebrat.

Zdejsi Poradna byla zrizena za ucelem PORADIT (vsimni si stejneho slovniho zakladu) uzivatelum, kteri, nemajice potrebne zkusenosti a znalosti, kyzenou pomoc potrebuji.
Na kýženou pomoc obvykle obdrží reakci .... "použij google" ..... nebudu dále rozebírat.
potrebujeme alespon nastin indicii, ktere nas dovedou k cili a (sic) spravne odpovedi
.... rozumím tomu tak, že holt, když už ani google nepomůže, tak tady sedí PARTA nadšenců, kteří suplují absenci nedostatku dat na gůgeli a v téhle "nouzi nejvyšší" jsou OCHOTNI utrousit nějakou tu radu.
Tva arogance a jizlivost (co se tyce Pavla a Jana Fialy) mne osobne urazi, a jen ucta k tomuto serveru mi brani rici ti neco velmi peprneho.
Miloslav napsal -Pak si dovolil pana Fialu oslovit "pane chytrej" a místo toho, co by se to přešlo, byl tazatel urážen a zesměšňován, např. Pavel se mu vysmíval i za překlep v dotazu.- .... kolegy JF si velice vážím, ale zneužítí jeho jména tímto způsobem jak si předvedl Ty a tím deklarování NEDOTKNUTELNOSTI adminů zase zaráží mne.
Nelibi-li se ti politika a filozofie nasi Poradny, mas nezadatelne pravo pouzivat jinou (vyse zminenou)
Například ... výše zmíněnou ...nebo jinou ... prostě TAM, KDE SE "chytí"... a tady souhlasím s Miloslavem, že zdejší poradnu lze většinou přehlédnout očima za půl hoďky ... prostě jsou zde údajně akceptovány JEN KVALITNÍ dotazy a ..... i ty jsou občas posílány do GŮGELE. A ta návštěvnost s tím podle mě souvisí.
(a az pochopis, ze lepsi je se s ostatnimi snaset), prijd.
Třeba přijdou, až nenarazí na filosofii, kterou hlásáš TY.

Vystupuješ jako jeden z moderátorů (tvůrců) téhle poradny, oháníš se oprávněně dobrovolností a nevýdělečností činnosti všech zůčastněných (myslím, že i tohle by šlo ošetřit např. členským příspěvkem -- já osobně bych byl pro --- ), ale přece je potřebné připustit otevřený dialog (byť někdy i blbý) a ne směřovat k instalaci "sw_robota", který "vyhodnotí" dotaz přes gůgla, odešle odkazy (třeba tisíce) tazateli a v případě nezjištění
Na váš předmět vyhledávání - blbixtrext - nebyl nalezen žádný odkaz.
P5ESMĚRUJE dotaz na moderátora ve službě.
Já vím, že přeháním, ale .................

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny