Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Chodíte na "starou" poradnu na živě?

Koukám, že jsem příspěvkem http://pc.poradna.net/question/view/74161-navrh-pro ti-spatne-formulovanym-dotazum nadělal dost zlé krve - přesto za ním nadále stojím (nebudu se uchylovat k lacinému "myslel jsem to jinak"). Bylo by ale dobrý si uvědomit, že já reagoval až následně na stav, kterej tady vznikl a cítil jsem potřebu se k němu vyjádřit a vzbudit diskusi. Zdá se, že se tohle povedlo, i když si tu mnozí (i já?) "jdou po krku".

Na kýženou pomoc obvykle obdrží reakci .... "použij google" ..... nebudu dále rozebírat.
Jestliže je chyba diagnostikovaná chybovým hlášením, pak jsem opravdu pro použití gůglu. Až si tazatel projde řešení a nebude mu něco/všechno jasný, zeptá se.

potrebujeme alespon nastin indicii, ktere nas dovedou k cili a (sic) spravne odpovedi
Speciálně pro tebe: tohle znamená, že když se tazatel ptá, je taky dobrý říct o co jde, tj. aby poskytl relevantní informace. Pokud je neuvede hned v dotazu, je vyzván aby info dopolnil. Dá se to pochopit?

Pak si dovolil pana Fialu oslovit "pane chytrej" a místo toho, co by se to přešlo, byl tazatel urážen a zesměšňován, např. Pavel se mu vysmíval i za překlep v dotazu.
Já odpověď J.F. četl několikrát a je v ní jasně uvedeno v čem je problém a jaký je řešení (stačilo se zeptat na podrobnosti nebo to hodit do gůglu nebo použít nápovědu - to není tak těžký).

Ke zbytku se necítím nijak vázán odpovědí.

Pavel

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny