Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno odpaleny USB port

Mohl při tom původním měření pozlacený kontakt ohnout hrotem nebo co tam dával na kostru (o poškození konektoru píšeš, promiň). A pokud přední USB už připojoval k jiným headerům jak kdesi výše píše mohl tak další port odpálit znovu. A zase by mu to nefungovalo.

Pro tazatele: když si vezmeš zvětšovací sklo a podíváš se jím na USB porty - pokud vypadají všechny stejně tím Tvým původním měřením jsi USB zásuvku nezničil takže výměna nepomůže . Kabely jsi tím měřením zničil těžko.

To co Ti radí ostatní je buď kabely od předních USB zásuvek připojit na stejné! konektory (na základní desce) které jsou zatím volné a pokud takové nejsou tak koupit přídavný USB řadič do volného PCI nebo PCI-E 1x slotu. Přídavný řadič ale musí mít i kontakty umožňující vnitřní připojení. Musíš naštudovat pořadí jak jsi to měl připojené v základní desce (4 nezaměnitelné kontakty + kostra, pro dva USB konektory 2x 4 + kostra) a stejně tak to zapojit do přídavné desky kde mohou být kontakty v jiném pořadí.

Doporučuji si o tom co nejvíc naštudovat a než něco uděláš 50x si to zkontrolovat jestli to máš dobře. Nespěchat. Může to skončit opravou USB portu nebo nefunkčním PC. Nejlepší bys měl vzít si k tomu někoho kdo ví co dělá a ten by Ti koukal na prsty.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny