Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno odpaleny USB port

"svojou hlupostou si si sposobil problem" pointa? budem hadat, si dalsi pan dokonaly?
niesom dokonaly, ale takto sa tu natahovat o probleme ktory mas kvoli vlastnej hluposti je trapne a narozdiel od teba to nerobim.
Takze nemas co pindat.

ako som pisal, nechcel som rozoberat celu bednu kvoli tomu, nemal som nato cas. Co si akoze mam googlit? preco mi nejde port? asi nato existuju prave tieto fora
Forum nieje na to, aby za teba riesilo elementarne veci, nemame ti nahodou aj vytierat rit? sa uvedom. Ze ty nemas cas nikoho netrapi, a riesit ze ci mas cas alebo nie,by si mal hlavne ty sam, pretoze si to pokazil.

co som si akoze mal nastudovat? ty aj vies co pises? omylom sa odpalil port a zrazu musim byt expert cez elektriku? to snad nemyslis vazne, keby nim som tak sa asi nepytam nie?
co si si mal nastudovat? no hovno, no. Neviem aku odpoved zase cakas. To sa len robis tak blbym alebo skutocne si tak blby? AKo vobec mozes liezt do dacoho v com je elektrina ked nic o tom nevies?? Dobre, ale aj ked niesi expert, tak zase zakladne veci vediet mas. Ked vidis ze to nejde, tak kurnik, to rozoberem, vytiahnem plosak s portami a vidim ci su tam nejake suciastky, alebo je to len koniec kabla v plosaku z ktoreho idu usb konektory. A ak je to len o konektoroch tak mi hned zapne, ze sa muselo daco odfajcit na maticnej doske. Ani len diagnostiku posrateho kabla si neschopny urobit. Uz vies, preco z teba kazdy robi gaspara? A este sa cuduj.

Ked ani toto nevies, tak sa do pocitacov nemas co srat duplom. Omg, drbem sa s dacom co nepoznam a nenapadne mi ze si mam o tom vopred daco zistit? panboh s tebou. Bez sa takto babrat do rozvodnej skrine 22kV a donesu z teba domov uhlik. Alebo opravuj auto, ked ani nevies co je alternator. Efektivita a kvalita tvojej prace bude riadne o prdeli.

ja mam taky pocit ze sa prebiehate v tom kto je vacsi 8===D a na forum si chodite riesit svoje mindraky
Jedine mindraky si tuna riesis sam, bez sa vyplakavat na spovednicu, tuna si rady dostal. Ze si neschopny a nepoznas logicke zaklady elementarneho riesnenia technickych problemov, za to si mozes sam.

cize podla teba je forum nato aby mi nieco ludia vyhadzovali na oci? a ty pises nieco o mojom zmyslani? zistujem ze moj zniceny (opaveny) port sa vasim znicenym mozgom veru nerovna
Forum nieje o vyhadzovani na oci, ale z principu ked daco poseries s tym musis rata a drzat hubu. Pretoze ta za to nik chvalit nebude. Ked sa ti nepaci, bez na Mars, zaloz si tam vlastnu civilizaciu, kde bude vyhadzovanie na oci trestane smrtou. Pretoze ludstvo je uiz raz take a vzdy sa najde dakto kto ti daco na oci vyhadzovat bude. Zvykaj si.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny