Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno odpaleny USB port

nemal som cas rozoberat celu bednu "len tak",
lol, ze "len tak". Sak si to dobabral, tak to opravuj. Ci si myslis ze ta bedna sa opravi sama? Mas zmyslanie 10r decka.

keby mi niekto napise: stalo sa toto, potrebujes opravit hento
to si napisane dostal. Ze nevies premerat jeden kabel je tvoja neschopnost.

Precital som cely topik odznova - vkuse tu reves, ako nemas cas, ako nechces rozoberat...tak co vlastne chces robit? Chovaj sa ako chlap a nie ako hovno a ak na to tatko pride, priznaj si vinu a nes mozne nasledky. Bez rozoberania alebo ineho sprtania sa v tom, to neopravis.
Bolo ti napisane kde moze byt problem a ostatok je uz na tebe. Preco si myslis ze k tebe domov vidime? Rozmyslas vobec? Fyzicky si to opravit musis uz ty sam a ze si posraty z tatka a nechces sa pytat kde ma krabicu od pc, je len tvoj problem.

Bud i odvaril poistku na doske, alebo nejake suciastky na plosaku s usb konektormi, to je jasne. A keby si pouzival hlavu, dojdes na toto za 5 minut aj ty sam.

Ale nie, ty si uvrestana nesamostatna parodia na chlapa, ktora sa boji priznat si vinu a radsej bude pyskovat a hadat sa aj tyzden vkuse. Takych som uz videl. Nakoniec sami zistili ake debiliny trepali a bolo to pre nich este horsie. Ale to si takito ludia nikdy normalne nepriznaju, ze by sa mohli mylit. Sak ty si predsa KING, vsetko vies, tak co ti tu my piseme, ze? A prave si dostal facku od zivota, prtoze si dobabral USBcka. Gratulujem.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny