Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno odpaleny USB port

nic si nepochopil,skoda na teba minat cas. vyrasties, pochopis. potom si budes buchat hlavu.
Niesi ochotny spravit nic pre to, aby si problem vyriesil, a len pasivne cakas, ze to ( a to by bolo najlepsie, ze?) spravi dakto za teba alebo sa to opravi same. Parada. Bez nazad do skolky.

Odpalil si port, dobre. Potom napises ze nechces ziadny pridavny radic, ktory by ti ten port nahradil. A teraz mi povedz, ako asi chces inac nahradit ten odpaleny port. Alebo vezmi mikropajku a skus daco letovat na doske. Aspon si odvaris pc uplne a nebudes tuna uz dalej dristat.

S tebou ani bu, ani mu. Niekto ti ponukne riesenie, ty ho posles het, ze sa bojis fotrika, nechces rozoberat a nemas cas a co ja viem co. Tak sa poser s takymto riesenim, nema cenu s tebou daco riesit. Trapne vyhovorky sypes. Ked pises ze opravujes auta tak si isto dospely, tak co sa bojis tatka? Oblame ti ruky ci co? Si nesvojpravny?

A ano, zakladne veci mas vediet. Ty vies opravovat auta. Ked sa mi pokazi, pridem za tebou. Nebudem sa do pokrocilych veci v motore (ventily, piesty, elektrika, riadiacka, vymena rozvodov) srat, lebo na rozdiel od teba mam rozum a nechcem si to dobabrat. Alebo si o tom daco nastudujem aby som vobec vedel ako to tam vyzera a ako sa to rozobera. Takisto si sa mal aj ty chovat k pc.

Vazne nechapem tvoje zmyslanie, akoze ked nieco pokazim tak mam plakat a drzat hubu? ak to tak robis, uprimne ta lutujem, ja radsej zapnem mozog (ta vec co ti chyba) a opravim si to sam bez reci mudrych dementov ako si ty, uz na teba nemam naladu, budem sa za teba modlit nezomries ako *****
Ja na tvojom mieste nebudem do nikoho pindat, ked by sa mi stalo to, co tebe. Lebo si dokazem priznat vinu a viem, ze som si to sposobil sam. Ale nie, ty sa musis hrat na geroja a vinu si nepriznas ani za svateho.
Tvoj mozog zapinas iba na to, aby si tu prudil a pisal kraviny. Ziadne riesenie nechces akceptovat a nechces vyvijat ziadnu samostatnu cinnost. Takze na co sa tu hras? So svojimi pubertalnymi blbostami a sposobom uvazovania bez do prdele, tuna sme normalni ludia.
Keby si si svoj problem opravil sam, tak sem nenapises. Takze opat, na co sa tu hras?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny