Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr čínského telefonu

Ano, je to tak. Uz ho pouzivam, jinak nez "Horore" mu nereknu.

Kdyz si projdes to androidforum, tak nas tam nadava vic a nekteri se ho pres aukro zbavili a radeji si poridili jiny. No ja ho nechavam, nechci ted vyhazovat dalsi finance, cekam na letosni rok, co bude noveho, vetsinou se nove telefony "rodi" nekdy kveten az cerven a ten Horor potom pujde mamce, ne ze bych ji ho chtel dat za trest :-D, ale ona smartphone vyuziva predevsim telefon, SMS, fotak a na tyhle cinnosti je OK.

Mam taky 2GB verzi, lidi co maji 1GB si docela stezuji na restarty a zaseky, neuveritelny, kdyz si vezmu, ze spousta androidfounu beha s 1GB naprosto korektne. Co se tyka Androidu, tak oficialne snad stale 4.2 u nas neni! Slibeno bylo red rokem. Je nemecka B703, ktera tam vysla oficialne. No ja pouzivam cinskou B705, konkretne upravenou od Battyho B705 1.1. (B7xx je Android 4.2) Vcelku uz je to dobre pouzitelny, musim rici, ze ten foun tim sel hodne nahoru, nicmene fakt je ten, ze ikdyz uz konecne vsechno bezi, je to stale pomale a pomalejsi nez moje Jiayu G3s s MTK6589 a 1GB RAM. Nechapu kde soudruzi udelali chybu, ale treba Firefox pres wi-fi nacita stranku treba 10s a Jiayu ma na tom samem wi-fi tu samou stranku za 3s. Pritom vychozi android prohlizec tu stranku nacte jen mirne pomaleji, ta konktetni merena 5s.
Proste Horor 2 nedoporucuju, hardwarove parametry nejsou vsechno a procesor K3V2 v praxi nezari.

Edit: pokud si preci jen Horor2 poridis, tak tady jsou ROM: http://huaweiascendg615.wordpress.com/
Doporucuju od Battyho, momentalne je nejnovejsi B706, prej je taky OK. Dela to tam ve verzi 1.0 - EMUI a verzi 2.0 tam ma dany neco jinyho.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny