Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Asus f5sl - chrapot v reproduktorech

Dobrý den,

mám notebook Asus f5sl. Nainstaloval jsem na něj Windows 7. Jelikož ale na oficiálních stránkách nejsou ovladače pro W7, tak jsem nechal ovladače nainstalovat automaticky přes windows 7. Problém ale je, že teď se mi ozývá charapot z reproduktorů (i ze sluchátek).

Na různých forech jsem se dočetl, že by to ale neměl být problém, že w7 si ty ovladače doistaluje. Sice se tak stalo, ale nefungují korektně. Zkoušel jsem tam dát ovladače pro Visty, ale ty ani nejde spustit.

Můžete mi poradit, co bych mohl ještě zkusit. K vistám se mi moc vracet nechce. Děkuji.

Předmět Autor Datum
Je tam zvukovka realtek. Stiahni z downloads pre svoj systém.
sakraforte 16.01.2014 11:49
sakraforte
Jo jo, mám F5VL a po instalaci W7 mi to dělalo to stejné...drbal jsem se s tím asi týden a i když js… poslední
Perny 16.01.2014 12:18
Perny

Jo jo, mám F5VL a po instalaci W7 mi to dělalo to stejné...drbal jsem se s tím asi týden a i když jsem tam měl ovladače realtek, tak to stále dělalo...takže jedu na XPčkách, tím tě ale neodrazuju, jestli to nějak pošéfuješ, třeba se nechám inspirovat na sedmičky =)))

Já mám takovej pocit, že i když jsem v těch sedmičkách (nejsem jejich znalec) pozakazoval kde se dalo, aby se mi windowsy sraly do ovladačů a já si tam mohl dát jen ty, co si vyberu, stejně po nalezení nového softwaru mi tam něco nacpali sami od sebe...ale to je jen matná vzpomínka, možná jsem to nějak vyřešil a i tak to nerozjel......no když to tak čtu, tak jsem ti vlastně vůbec neporadil, ale od sebe znám, že se člověk cítí líp, když ví, že ten problém řešil někdo též, tak gl!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru