Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Instalace ovladace tiskarny do 64bit windows

diiiiky moc, povedlo se, vubec jsem netusil ze se da nekam instalovat i timto zpusobem. Snad bude i tisknout z terminal pobocky kde ji maji.

Ted resim problem 2, stejnym zpusobem jen primo na serveru sem tam dostal ovladac x86 na HP1020 winxp verze. Nicmene stanice co tu tiskarnu ma na svem usb a prihlasi se pres vzdalenou plochu tak se ji tam ta tiskarna nenamapuje - jako kdyz ji ten server nezna - pritom ovladac ma. Nechal jsem si od kolegyne privezt tu 1020 fyzicky - pripojil pres usb k serveru, a z original instalacniho cd instaloval tu tiskarnu primo na ten server (nez jsem ji pripojil jak vyzaduje usb instalace tiskarny) - to mi ale neproslo s tim ze tiskarnu vubec nenasel (pritom system ji nadetekoval jako nove zarizeno). Zrejme ten ovladac na cd neni 64bit kompatibilni.
Divam se na nas druhy 32bit server a tam je v portech usb virtual port pro hp1020 a ten tedy potrebuji dostat na ten 64serv ale nevim jak.
Tiskarny co jsou pres LPT (hp 5l compatible) me funguji ok a nastesti je mame na 90proc pobocek. diky za rady - aspon budu mit klidnejsi vanoce, od 2.1. to musi slapat :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny