Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Levná DVD od TY - je to možné?

Už nějakou dobu používám média Kingdisc silver nebo printable edition, která po vložení do mechaniky identifikuje DVD Identifier jako Taiyo Yuden TY G02. Vzhledem k ceně médií pod 8,- Kč za kus se nemohu nezeptat, jaké máte zkušenosti - identifikuje DVD Identifier(verze 4.2) opravdu spolehlivě? Zkoušeno na mechanikách LG, NEC a Benq se stejným výsledkem.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dneska jsem vpořádku dostal obálku, zítra se dostanu ke zkoumání obsahu. Jsi druhý vynikající detekt…
Rce 02.01.2007 21:24
Rce
Kdyby mi to dělalo smajlíky, tak by se tu cenil ten žlutý přiblblík s pusou od ucha k uchu.
Eva K 03.01.2007 00:04
Eva K
Třeba tenhle? [s95.gif] Zaregistruj se a půjde ti taky.
Rce 03.01.2007 01:20
Rce
Tenhle je super, ale registrace nenávidím. Dnes jsem tu a zítra tamhle...
Eva K 03.01.2007 11:34
Eva K
Příliš času jsem neměl to zkoumat (většinu dne jsem se věnoval boji proti chudobě = zaměstnání 3-[).…
Rce 03.01.2007 23:19
Rce
Já ti moc děkuji za expertízu - dedukovala jsem podobně. Faktem je, že už nějaký ten pátek na ně dáv…
Eva K 04.01.2007 00:04
Eva K
:-);-). Vidím, že jsi taky noční sovička, jako já ;-).
Rce 04.01.2007 01:15
Rce
Je to hezké, jak jsi to zjemnil. Jo, jsem sůůůva. Všude klid, napětí stabilní, manžel již v deliriu…
Eva K 04.01.2007 01:58
Eva K
Tak, tak. Klídeček, nikdo neotravuje, telefony nezvoní, všichni chrněj :-). poslední
Rce 04.01.2007 02:03
Rce

Příliš času jsem neměl to zkoumat (většinu dne jsem se věnoval boji proti chudobě = zaměstnání 3-[). Hlásí se to opravdu jako TY G02 - to tam zapsané skutečně je. Visuálne vrstva odpovídá značkovým - položil jsem si ty "pravé" vedle sebe. Vrstva je u obojího s nádechem do fialova, stejně tmavá - originál se mi zdá trochu tmavší. Je to patrně originál, leč nepovedený - DVD jsu nižší kvality, ale ne běžné použití by to nemělo vadit. Pokusně vypálené nevykazovaly chyby. Takováto "nepovedená" - nebo spiš ledabyle, respektive z levnějších surovin vyrobená média renomované firmy prodávají dalším, které to pak prodávají jako noname. To bude asi tento případ. I kolegové se přiklonili k názoru, že to bude nějaká druhá jakost od TY, prodaná někomu, kdo to měl dále distribuovat jako noname nebo pod svou značkou. Proto ta nižší cena. Padělek to také být může, na takové důkladné zkoumání však vybaven nejsem - ale IMHO Taiyo Yuden by je velice rychle zažalovala. Padělek by se trvářil jako Taiyo Yuden obalem, potiskem, balením - aby se padělateli lépe prodával, než identifikací uvnitř. Padělat DVD není zas tak snadné, jako padělat tričko Addidas rákosníkama :)).
Napiš mi na majl (mám ho v profilu) svou adresu, pošlu ti jiná DVD - tyto jsem v rámci pokusů spotřeboval (jedno zbylo :-);-)).

Já ti moc děkuji za expertízu - dedukovala jsem podobně. Faktem je, že už nějaký ten pátek na ně dávám filmy pro děti a zkušební výpalky vlastních věcí, a kupodivu zatím vše chodí jak má. Pouze jeden kus napraskl od středu asi 2 cm k obvodu, toť vše. Jiná DVD neposílej, nepotřebuji, je to "spotřebák", nemám-li v záloze ve skříni aspoň 50 prázdných placek, jsem nervní.
Ještě jednou dík a ať se daří!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru