Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bezdrátové připojení - Bridge

Dobrý den, jsem majitelem dvou routerů, jeden se jmenuje ASUS RT-N10 a druhý ASUS RT-N12.
Do routeru ASUS RT-N10 jsem připojil kabel s internetem a přes wifi jsem začal vysílat síť s názvem PEPA a protože potřebuji signál dostat dále než tento router dosáhne tak jsem zapojil druhý router ASUS RT-N12 a nastavil jsem ho tak, aby signál přijal zesílil a poslal dále pomoci funce Bridge.

Zatím to testuji v jedné místnosti a zdá se, že vše funguje jenže nevím jak si ověřit jestli síť PEPA vysílá router ASUS RT-N10 a nebo ji vysílá ASUS RT-N12. V počítači vidím síť PEPA mohu se k ní připojit vše funguje, ale nevím jesli jsem připojen k routru ASUS RT-N10 a druhý ASUS RT-N12. Poraďte mi jak to mohu zjistit.

A to není vše jakmile jsem v routru ASUS RT-N12 aktivoval funkci Bridge čili jakmile začal přijímat síť PEPA a tu zesilovat tak původní síť, kterou router ASUS RT-N12 vysílal například MARTIN zmizela což je správně, ale tím mi vznikl problém a to jak se mám k routru ASUS RT-N12 připojit a změnit jeho nastavení zpět, aby zase začal vysílat síť MARTIN a přestal fungovat jako zesilovač sítě PEPA. Když v prohlížeči zadám tuhle adresu http://192.168.1.1/ tak se připojím na router ASUS RT-N10, který síť PEPA vysílá, ale do routru ASUS RT-N12 se zaboha nemůžu dostat. Nevíte co s tím?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny