Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký notebook do 30kKč? +-2kKč

Ne nehraju si na experta jen chci na jasnou otazku jasnou odpoved a ne stupidne arogantni vymesky a delani jak si nad veci (uz jsem to psal jednou na internetu se nevyka). Ano ted uz je to snad i prudeni protoze jsem tady cekal radu a i ten muj thread jsem zalozil pod takovim nazvem aby me byla dana jasna odpoved na jasnou otazku popr se to rozjelo tak aby dalsi uzivatel mohl se sam svobodne rozhodnout pro to co chce. Mimo to jsem se dozvedel ze jem clenem Hitlerjugend (to muze napsat jenom RETARDOVANY clovek) a ze me nekdo posle odkaz na ktery jsem upozornil ze me nezajima (vec nazoru).
Nepotrebuji znat temer vsechno na svete stejne tak jako ty neznas pravdepodobne muj obor ve kterem se pohybuji. Ja si necham poradit a rad se podelim o sve doted nabite zkusenosti. Nikomu NEVNUCUJI desktopovou sestavu a ani NTB jen jsem doporucil aby se na ten model podival tot vse a ano uvedl jsem sice kartu na hrani konkretne AMD R9 M290X ale pockam si na oficialni benchmark (mozna ze se dostane pred AMD 8970M)aby jsme pak mohli plnohodnotne zkonzultovat jestli jsem byl daleko od vysledku ci nikoliv.

Veci vytahovane z kontextu (Tonouci se stebla chyta, aby nevypadal jako trotl, ale jako borec ktery je nad veci) kterymi se tu ohanite proti me osobe a delate ze me hlupaka? Podivejte se na svoje prispevky ohledne HERNICH NTB, pak se ukaze kdo nakonec ten hlupak bude.

Nic panove pokud se me nekdo zepta jestli neznam tak reknu neznam a radeji povim ze znam jiny a mozna i lepsi ...... ;)

Jeste jednou bych chtel podekovat prispivajicimu nickem CREATIVEDEVIL jehoz nazoru se da rict pomoc. :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny