Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký notebook do 30kKč? +-2kKč

To "zvláště když si může vybrat" je dost podstatná věc. Kdybych já měl na výběr tak určitě beru sestavu ale protože nemám, tak hledám co nejlepší možnou alternativu.
"Herních" notebooků jsou na trhu už stovky druhů, takže bych řekl, že to tak hrozné nebude. Já jsem v IT branži nováček ale i tak vím, že co byla v listopadu skálopevná pravda v únoru už neplatí. Herní ntb sice jsou méně výkonné, méně spolehlivé než sestavy ale tahat ve vlaku na sedadle case, na kolenou monitor a po klínech spolucestujících mít rozestavěný 7.1 Dolby Digital systém se mi prostě nezdá lepším řešením, než si hodin na klín noťas, zapojit ho do zásuvky a půl hodinky hodinku si zahrát. Nechápu hlavně ty, kteří se tu na jednu stranu prezentují jako intelektuálové a na klopě se jim blyští hvězdy rádců a na druhou stranu se neváhají pustit do flame warů, často mnohem delších, než je samotná diskuze k tématu.

Prostě a jednoduše, jestli je tu někdo, kdo nepoužívá notebook za 30 tisíc jako okrasu obýváku a hračku pro malé děti a naopak na něm hraje i náročnější hry po delší dobu, přičemž se k němu nechová jako hovado (pravidelně udržuje jak HW tak SW), prosím ho o radu a zkušenost (nejlépe s označením konkrétního kusu, ne jako "většina notebooků..." a "no jeden jsem měl a po měsíci v Afghánistánu, kde mi sloužil jako štít pod vestu a opékač topinek, přestal fungovat...") :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny