Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zaměření oboru ?

Zdravím,doufám že jsou tu lidé co mi poradí s výběrem zaměření,protože já nevím které si vybrat (doufám že se to sem hodí,protože vážně nechci psát na konkurenční dementní zive.cz )

informatika a aplikovaná elektrotechnika x automatizace a počítačové aplikace ? Budu odevzdávat přihlášku,a nevim který z těhlech 2 zaměření si vybrat,tak prosím o pomoc s výběrem + důvod

Díky moc

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Vybírej srdcem. Vyber si to, co tě opravdu baví. Slušnou práci stejně neseženeš, pokuď nemáš známost…
Chocholoušek 09.02.2014 20:39
Chocholoušek
No a to je právě ten problém. Bez urážky, ale nemyslím, že v tomto hormonálně nevyrovnaném věku soko…
mif 09.02.2014 20:48
mif
Avšak to je pro ty, kdo ví, že na to opravdu mají. Já, ač na základce bez problémů, jsem měl byl v p…
Prasak 09.02.2014 21:53
Prasak
Jasně. Když mi nejde matika, těžko budu zkoušet uspět v matfyz. Chci jen nastínit, že není pouze tec… nový
mif 09.02.2014 22:20
mif
Není všemu konec. Byly, jsou jedinci, s diplomem materialistického, matematicko-fyzikálnim oboru sp… nový
Joseph 09.02.2014 22:48
Joseph
Mno, metafyzika (dost blbé slovo) ale není o otáčení modlitebních mlýnků a sypání mandal :-). Je cel… poslední
mif 09.02.2014 23:06
mif

Avšak to je pro ty, kdo ví, že na to opravdu mají. Já, ač na základce bez problémů, jsem měl byl v prdeli s matematikou na střední. Prostě ta vyšší matika mi nešla ani za hovno, zatímco technický obory levou zadní. Takže na za základce jsem nemohl tušit, že na vysokou prostě nemám, když mi to tam ještě šlo.

Jasně. Když mi nejde matika, těžko budu zkoušet uspět v matfyz. Chci jen nastínit, že není pouze technika - možná by byl respondent šťastnější v nějakém humanitním oboru. Ale to nyní ještě neví! Mně trvalo deset let, než jsem zjistil (po teoretické fyzice a technologii materiálů), že filosofie a medicína je to pravé ořechové. V mém pohnutém věku mi ale zbývá toliko samoedukace. Vlastně mě fascinují všechny vědy (snad kromě ekonomie ]:)) a snažím se je studovat. Techniku nenávidím...

Není všemu konec.

Byly, jsou jedinci, s diplomem materialistického, matematicko-fyzikálnim oboru spoznaly vyšší vedomí, osvítil je Búh, na jménu nesejde: Budha, Višta, Krišna, zahodili balast západní civilizace a plne se ponorili do metafyziky večnosti, otáčí válečky a sypou písek mandaly.

Prej také léči, nevím proč. Pri prevtelováni vedomí, trvajícim nekonečný čas, je lhostejné jakou rychlostí docházi k zmenám nositele.

... :puff:

Mno, metafyzika (dost blbé slovo) ale není o otáčení modlitebních mlýnků a sypání mandal :-). Je celkem zoufalé, že se tyto myšlenkové postupy řadí do ranku "šílenství a mentální choroba". Odbočil jsem hodně moc od tématu, to jsem nechtěl, vlastně tady vůbec nejsem.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru