Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký program stáhnout,aby mi čistil PC

Chtěl jsem se poučit a vyhledal jsem si co tenhle SM dělá a dočetl jsem se:

S pomocí sady 15 výkonných, snadno použitelných a neintruzívních nástrojů System Mechanic zajistíte nejen rychlejší, čistší a bezchybný provoz PC, ale urychlíte i vaše připojení k internetu. Můžete vylepšit a upravit téměř 100 nedokumentovaných nastavení Windows. Urychlit připojení k internetu a síti až o 300%! Vyčistit a optimalizovat registr systému, nalézt a odstranit nepotřebné soubory. Pomůže udržet vaše soukromí a bezpečnost eliminací stop zanechaných po surfování internetem. *Patřičně* odstraní cache prohlížeče, cookies a soubory s historií. Nalezne, opraví nebo odstraní poškozené Windows zástupce, nalezne a odstraní neplatné informace pro odinstalaci, duplicitní soubory. Můžete bezpečně mazat soubory a složky, spravovat programy spouštěné při startu Windows. Sleduje a informuje o změnách systému při instalaci programů.

Jinými slovy to neumí nic jiného než tweakui, regedit, tlačítko Empty IE cache či jak se jmenuje a klávesa Delete, pokud víš co děláš.

Klíčové je myslím toto:

Bez nároků na vaše odborné, technické znalosti, System Mechanic dokáže doslova během pár minut, že váš systém poběží rychleji, čistěji a stabilněji.

Nemyslím že je to něco špatného, ale sáhne na to jen ten, komu sedne to, co jsem vyznačil tučně..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny