Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook na střední školu IT

Jasně, rozumím tomu proč to píšeš - takhle myslí každý, jenže empiricky zjistíš, že to takhle nefunguje. SŠ je pro většinu žáku nápor tak první půl rok, pak si zvyknou že se narozdíl od ZŠ musí občas na něco podívat (NEDOPORUČUJU) nebo akceptují horší známky a hlidaji si maximálně aby nepropadli (DOPORUČUJI) a zbytek je volný život, kamarádi, počítače, sport..

Moje obecné rady:
a) zjisti si konkrétní programy, 3D modeling je obecný pojem. Nicméně nebude to patrně nic náročného.
b) programování - jednak nepočítej, že Tě tam něco moc naučí a druhak tohle zvládne po většinu jakýkoliv počítač
c) hry - pokud hry nehraješ dobře, rozumím. Pokud myslíš na to, že se budeš UČIT - místo hraní se učit - tak na to zapomeň. Budeš hrát, protože zábava je lepší než se učit, když známky nikoho nezajimají. 97% lidí svou střední školu udělá a paří pri tom o sto šest. Nikdo to vážně nebere.
d) nenapsal jsi cenovou relaci, takže těžko radit nějaký konkrétní model, speciálně bez uvedení toho, co se modeluje a včem - ačkoliv to budou nějaké jednoduché nenáročné věci. Přesto bez uvedení finačních možností lze těžko radit.
f) máš možnost PODOJIT RODIČE - nenech si koupit laciný NB se kterými si vystačíš do školy, ale pro praktické použití (at již hry nebo programování) bude nepoužitelný.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny