Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook na střední školu IT

Tak s tímhle bych naprosto nesouhlasil. O trdlo se čtyřkama bude všude panovat velký zájem. A trdlo to skutečně je - protože kdyby nebylo, nemá čtyřky. Vyletí z VŠ po prvním semestru (pokud to nebude vychcánek, tahající z rodičů peníze).
To přece vubec tak neni - naopak 4ky jsou doporučená známka. "O trdlo se čtyřkama bude všude panovat velký zájem" - řekni mi, kdy ty jsi někomu ukazoval vysvědšení? Já nikdy. Nemluvime o maturitě do které má 4roky, tam se klidně muže stát, že se bude bodovat i příjem na VŠ. A to je něco úplně jiného. Že o něj nebude se 4kama zájem je zvláštní názor, když nikdy nikomu vysvědšení ukazovat nebude. Maximálně maturnitní a maximálně prvnímu zaměstanavateli či při příjmačkách na vš.
A že vyletí v prvním VŠ. Co má střední škola společného s vysokou školou? V průběhu střední školy jsou desítky předmětů (měli jsme i dejepis, učetnictví atd.), první semestr na VŠ má ŠEST předmětů. Pokud si myslíš, že dobré známky mají význam pro úspěšnej první semestr (a dle mě tomu tak rozhodně neni tak), pak má důvod učit se a mít dobré známky tak maximálně z 4 předmětu (2 tak nějak budou uplná novinka). Proti tomu vzásadně nic nemám.

Kdybych nevěděl, kdo to psal, tipl bych si na tebe
Tak protože tohle neni první podobný dotaz a mé názory jsou konzistetní tak pochopitelně větu "podojit rodiče" nevidíš prvně, jasně že si to spojíš se mnou, lichotí mi to.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny