Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook na střední školu IT

Červený diplom jsem neměl (sice dálkově, kde se na známky už nehraje vubec, ale bez toho bych ho nejspíše taky nedal, pár semestru jsem měl nárok na stipendium, ale to se zase dálkařum nepočítá), takže určitě gratualce.

ze me stredni nebavila a to co me nebavi seru...:-)
Trošku "tricky" věta. Souhlasím na stranu druhou, tam chybí dodatek - "když můžu" a zrovna na střední člověk může, na VŠ už tolik ne.
--------
Jsem to tu pěkně zaneřádili jen jsem chtěl autorovi řícit,že v době kdy se řeší přijímačky a nástup na SŠ ho okolí hustí zkreslenejma informacema a že pokud má představu pilného učení a počítače bez her, tak to tak nejspíše nedopadne. A proto pokud muže at si koupí počítač, kde nebude muset řikat něco jako "hele kluci já na tu pařbu nepřijdu, já na to nemam grafiku :(", což by se v druháku mohlo klidně stát, v prváku to opravdu bude trošku větší zátěž a lidi se ještě moc neznaj a na pařby nezvou. A v tu chvíli jsem mluvil o známkách, protože jak mile nasadíš vysoké tempo, bude snaha rodičů a školy a okolí a pocitů, aby jsi ho držel i další roky. A to je vyčerpávající..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny