Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Odkud stahujete ?

Co zabíjí hudbu je podle mě, posluchání a nedávání peněz úmělcům. Například moje peníze úmělcům tečou jednoznačně přes trička (a příapadně lístky), vlajky apod.. Vyjmenoval bych spoustu kapel od kterých mam 4+ trička či mikiny (tzn 2200kč+). To je třebas model, který se mi strašně líbí - platit za něco fyzického, co mi těší celej den. A musim říct, že už to spousta kapel pochopila. Třebas wintersun prodává své CD, ale na FB posílá spíše odkazy na upomínkové předměty a že jsou krásné: http://www.wintersun-shop.com/s17/T-Shirts . A to je pak jasné, že místo obyčejného trička si klidně připlatím +200kč za to, že je to trčko oblíbené kapely a hezké.
Schválně jsem si otevřel tohle : http://www.shopbravado.com/stores/bleedfromwithin mam z toho 4 trička
(+1 které už v nabídce není, navíc mam od téhle kapely nejkrásnější tričko jaké jsem kdy měl - http://www.shopbravado.com/stores/images/products/ bleedfromwithin/shopproduct_bleedfromwithin_zombie .jpg a protože se časem opere, tak plánuju jich pár nabrat stejnejch) - cena cca 2600kč. Nevim jakou maji marži, ale je to více než suma všec 3 alb, které vydali (1100 kč) + odmně viděli dva lístky za pětikilo - což si nedělám iluze, že by z toho něco měli (jako překapela).

---
Nedávno jsem hledal jedno album - stoji skoro hubičku (přes dvě kila), nicméně prvně jsem googlil. Ale nevadí, nenašel jsem, tu cenu to pro mě má, chtěl jsem koupit - itunes android shop, amazon - ani jedno z toho nepodporuji, nehledě nepřenositelnosti u dvou z nich. Takže jsem se obrátil na kamaráda, kterej mi to koupil přes android shop a poslal. Takže když náhodou jsem ochoten platit - znamená to otravovat kamaráda, porušovat licence (protože on by to mě správně neměl kopírovat, ačkoliv jsem to platil já), převádět peníze přes několik účtu, balit mi to do zipu a uploadovat někam jinam, nejenže je levnějš kopírovat, ale daleko horší je, že je technicky podstatně náročnější si to koupit.
---

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny