Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vyberte se mnou (Herni) NTB

Omlouvam se, zamenil jsem si autora, ale i tak ......... :) NESOUHLASIM
Tak a ted k dane veci.

RADCE jak je pod tvim AVATREM nebo NICKEM by se mel honosit clovek NEZAUJATY a mel by umet odborne poradit. Zatim jsem tady radu dostal jen od kolegy ktery odepsal jako prvni a od kolegy jako posledni (ktery me dokonce i poslal odkazy na NTB-ky) fajn je mile takove lidi tady potkat narozdil od lidi kteri tady melou nesmysli a jsou zaujati protoze nedokazou pochopit co vlastne dany clovek od dane veci ocekava.
Pouzivam NTB-ky jiz asi 6 let a NIKDY jsem chladici podlozku nepotreboval. Mam svete div se NTB polozeny na podlozce pro hrnce s IKEY za 90Kc a jsem nadmiru spokojen NTB jede sice je to uz stara 5-ti leta plecka ale hru kterou si chci zahrat si jete zahraju ne sice na ULTRA ale na LOW detaily.

PS: Asi jsi opravdu starsiho data ze nevis ze na INTERNETU se nevyka a se slusnosti to nema co docineni ;) takze me muzes klidne tykat ;) 20 me bylo uz hoooodne davno :)
Navic nazyvat me svazakem smrcnutym Hitlerjugend je uz jenom uvaha zoufalce :D Kamarade dej se dohromady pac me nezajima jestli je NTB herni nebo ne ja mam svoji predstavu a tu ted prave doladuji pokud jsi tohle to nepochopil je me te lito :D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny