Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Stabilizace napětí při přenosu HDMI signálu

Kvůli fyzické nemožnosti přenášet HDMI signál mezi zdroji (DVD-přehrávač + DVB-T tuner) a projektorem jsem nucen ten signál přenášet po el. síti přes tohle zařízení http://www.satelity.ellano.sk/29659/optex-750890-- hd-prenos-pre-elektrickou-sit.html.

Je tam možnost si nastavit šířku pásma sítě v rozmezí nízká/střední/dobrá/vynikající nebo automatickou detekci, která je výrobcem doporučována. Když si ale tu automatiku nastavím, tak cca jednou za deset minut ten přenos HDMI signálu na chvíli spadne. Pokud nastavím nízkou šířku pásma, tak to sice nespadne, ale zase mám při přehrávání DVD posunutý obraz proti zvuku. Tudíž mohu používat jenom tu (padající) automatickou detekci. I když se ve elektrice nevyznám, dospěl jsem k závěru, že to bude zřejmě padat kvůli kolísání napětí v síti.

Chtěl bych se proto zeptat, jestli by nebylo možné použít nějaký stabilizátor napětí, např. tohle: http://www.halshop.cz/29184-APC-Line-R-1200VA-Auto matic-Voltage-Regulator-UPSA6105.html, a zda by takové zařízení bylo vůbec schopné zabránit padání toho přenosu při automatické detekci. Nebo případně jestli neexistuje nějaké jiné řešení, které mě jakožto technického analfabeta nenapadá.

Jinak vysílač toho HDMI přenašeče je připojen na zásuvce, ze které vede (už dříve do stavby zabudovaný) prodlužovák a přijímač je na konci toho prodlužováku.

Předem díky za odpovědi

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny