Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dnešní výkon CPU a hry (1 jadro) - AMD vs INTEL, využití jádra???

rozumim. Kompatibilita. To je porad se vsim nejen v PC nebo elektronice. Uz jenom patenty jak se ruzne cachruje a kvalitnejsi neznamena, ze se prosadi.
Jinak jsem si vzpomnel na mou davnou konspiraci. Pred spousty a spousty let, o jsme byli fakt prcci jsme si s kamaradama rikali, ze vyrobci cpu uz maji vymyslene modely na 3 roky a vic dopredu a schvalne nam to kouskuji po troskach, aby z nas vymackli co nejvic penez. Ono ta pravda bude nekde mezi.

Mimochodem byl by nekdo tak hodnej a vysvetlil mi polopate (nebo dal odkaz) kde je zakopanej pes toho, ze amd se na jedno jadro nechyta? Jaky je pristup tech dvou firem k vyvoji? Co tomu amd chybi? ze je nemuzou dohnat.
Taky mi prijde divny, ze Intel AMD cenove nezlikviduje. Dle meho to proste muze udelat. Nakonec pokud par procent lidi vlastni 90 procent vseho bohatstvi, tak se kluci dohodli. Nakonec to bude pres 150 holdingu a je nevim ceho jeste vlastnit nekdo z Rotchildu, Wartburgu a o ja vim kdo :)
Taky jsem premyslel z jakeho duvodu mam amd radsi. By sel udelat vyzkum. Jaky charakterovy rysy maji priznivci AMD a intelu :)

Jo mimochodem se teda zeptam. vic jader vyuziju, hry ale kotim taky dost- half und half. Taky mam rad ve windowsu pozapinany vic programu (to nevim jak se rika v anglictine- multitasking?)
Tech 3700 je skoro strop. Proste 4000 a fertyk. Dobrej vyber? Upozornuju ze mi nepotrebuju hrat na 2xxx rozliseni- ani nemam monitor+ budouci podpora v hrach konecne vice jader. Me laicky vysla ta vishera 8320 s dobrym chladicem a taktovat.

Nevite jeste 970 motherboard, kterej se hodi na taktovani? 990 nechci, predrazeny.
Muj tip je Gigabyte kolem te dvojky anebo asus m3a97, ale tam nevim jestli m podporu 8mi jader a taktovani. Myslim, ze ne vsechny 970 jsou na toto idealni, proto bych potreboval helfnout. Vzdycky z te rady 2 tri vycnivaji a maji ty parametry. Msi jsem zavrhnul, nejhorsi zkusenosti- nerikam shity, vzdycky mi vsechno- sice az tesne pred vymenou, tedy poslouzily, ale vsechno od nich vzdy shorelo, nemohl jsem je dat do sbirky. Dve desky, jedna grafika. Doufam, ze gigabyte je v pohode.Taky prej ten asrock extrrem mylim 3? na rozumny taktovani?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny