Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dnešní výkon CPU a hry (1 jadro) - AMD vs INTEL, využití jádra???

to je divny. Par procent ma prej trafikant na cigarech :) Covece ja se nehadam treba si z branze, ale kdykoli jsm cokoli prodaval (a ze uz toho bylo) tak jsme pridavali tech 30- cca 100 i vic procent. Samozrejme. kdyz nekdo koupi kotel tak je jasny ze to de i rapidne dolu, ale jako to jsou nej ksefty spokojeni vsichni- proste velci hraci. Ted jsem videl prodavat 8320 u nejakyho smudly za 3500 o 2-3 kila min jak ostatni- s dph. Takze tam nejaka ta petiba byt minimalne musi. Ja tipuju 25 procent. Prece z toho nema kilo. Kdo by pokud nejsi alza a podobne naskladnoval tak drahy, rychle starnouci polozky a mit kulovy. A s pocitacema kupodivu kseftuje spousta lidi. Rekl bych dost konkurencni prostredi, jen je skoda, ze ten bo mezi nima neni moc videt. Jako by byli domluveni.

Je fakt a to by podporovalo tvou teorii, ze zbytek ma cenu tech procaku plus minus jedno 100 korun, spis desetikorun, tak by to mohlo byt tak stlaceny, ale to by bylo divny. Na druhou stranu se pocitace u rozjetych firem velkoobchod/maloobchod prodavaji doslova jak chleba- proste to jede, jen se cvakaji objednavky, ale koruny.... Me to stejne vzhledem k masove vyrobe housky na krame prijde predrazeny, ale to je ten skoromonopol. No kdyby meli na procaku par set, tak se to holt dohoni jinde. Ja tomu rikam kaufland strategie. Jednu polozku klidne zadotuji a jsou schopni na ni i prodelat, ci donutit a vyzdimat dodavatele. Tak nahnat lidi dovnitr a nez to bobici obejdou uz maji plnej kosik s dvema polozkama v akci. Vzdycky vsechno nakonec zaplatime, zivot je drahej, pekne se solime navzajem :)akorat nemit toho cernyho Petra :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny