Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dnešní výkon CPU a hry (1 jadro) - AMD vs INTEL, využití jádra???

mas- li neco k veci, diskutuj. To je my vlakno. Jmenuje se to poradna. Nez pane radce cokoli koupim, za svy poctie vydelane penize, tak se poradim. Co se delky mych prispevku tyce, pisu rychle a kdybych to mel rict, nezabere to ani minutu a pul. Bohuzel klavesniice. No. Ja neco potrebuju, takze se ptam, jako radce by jste to snad mohl chapat. Jak popisu svuj problem je moje vec. Treba jsem prilezitostny grafoman, ale to neni furt nic, co vy by jste mel resit pane 42.
Odkaz nechapu. Precetl jsem nadpis okuliare a dal mne to nezajima. Diskusi jsem nevidel. Jo ale jeste zde mam prispevek pod nickem esprit. tot vse a bud k veci nebo neprudte. Celej den makam ve svy firme, jsem slusnej na svy zakazniky, delam jim pomysleni, firma ma styl k zakaznikovi jak za 1 republiky a tady budu od mistniho radce snaset nejaky radoby inteligentni narazky. Potrefna hussa nejvic kejha, spis bych rekl, ze logicky vy se nudite radite. Ale to je vase vec a ja nemam pravo to hodnotit a hlavne je mi to jedno. Ani by mne to nenapadlo, az do doby, nez jsem precetl vasi zbytecnou vetu. Nesnasim, kdyz nekdo nekoho zbytecne stira, sere se tam kde ho nikdo nezval. Nechapu to. RADA pro radce: Chodte jen tam, kde chcete odpovedet. Pokod si o nekom myslite sve, jednoduse ignorujete a najdete si vlakno, o kterem vite vic nez dotazujici a muzete byt ku prospechu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny