Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dnešní výkon CPU a hry (1 jadro) - AMD vs INTEL, využití jádra???

Hromadou? 2 prispevky,...A jeste na ne sam upozornim, jelikoz jsem si to uvedomil a nemam zadne alter ego. Opet upozornujes na nesmysl a chces ukazat jakej si vtipalek. No kazdej at si tvuj projev posoudi sam. Ja zde neradim a nepotrebuju si tady honit ego. Ani by mne to - na rozdil od vas nenapadlo- cosi o zviditelneni. Vy proste vycitate neco, co sam dle meho praktikujete. Klidne muzeme pokracovat zitra, (ja toho casu doopravdy nemam- dnes objednavky, zitra delat na tom aby znovu byly objednavky, ale uz zkuste byt vtipnejsi.

Nene pane, Alik ci co to je, tak to je na mne prilis erudovane. Ja mam zachytny bod viz dale. Ovsem testy hw nejsou jak vidite ma parketa. Pokud by jste ovsem potreboval neco ohledne prirodnich ved, zde se muzeme potkat nad jiste nekolika spolecnymi a pro oba plodnymi tematy. Jak vidim muj styl jste si oblibil, a tak mne jiste lehce rozpoznate. Jen jiz s hacky a carky, aby vas to tedy nepopletlo a s mym plnym jmenem pane. Toliko legrace jako tady s vami- jste evidente sprymar pane, tam tedy neni a proto jiste mezi nami zapadnete. Samozrejme ocenite priznacny nazev serveru. Jsem k sobe vzdy dostatecne kriticky. To ostatne doporucuji i vam. www.osel.cz
Tady ale prosim zanechme OT. Dekuji. Pokud ovsem budete chtit, samozrejme mate pravo posledniho slova. Jsem slusne vychovan a byla by skoda, aby jste se nerozloucil i s ctenari vasich vynikajicich diskusnich prispevku, o jejichz kvalitach se doufam, pri vzajemne obohacujicich vymenach sam, viz vyse, presvedcim. Tedy pokud najdeme spolecne tema. Ovsem vzhledem k tamnimu rozsahu pane, nemam o vas strach a budu se tesit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny