Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Aktualizace zálohy

To není vtip, bylo to přesně 29h 25 min od startu do konce. Berte to tak, že mám PC a nerozumím tomu systému, píší jen emaily, občas pošlu nějaké foto přes Zoner studio 7, občas pustím nějaké video nahrané kamerou doma , občas kopírování fotek a videa na DVD a víc skoro nic. Takže nějaké porovnání co je lepší nebo horší neřeším.
Ten externí disk mi již funguje - jeho odebrání. Nahrál jsem si UNLOCKER 1.9.2 a pomocí něj ten externí disk bez problémů řádně odeberu - je to velmi jednoduché a hlavně česky. Externí disk H jsem pomocí HDD regenerator zkontroloval a nevypsalo mi to žádný problém, disk je bez závad, mám na něm zálohované fotky + videa, protože se to dobře přenáší z domu a všude se to rychle propojí přes USB. Vše ( fotky+ videa ) mám ještě podruhé zálohované na DVD
Výsledné monstrum ( jak píšete ) je vlastně záloha celého disku C, kde je systém, data ...
První disk mám rozdělen na C a D ( fotky, dopisy ). Druhý disk mám rozdělen na F ( pro videa ) a G ( zde je nyní kopie C ). Takže to tak nechám. Bitovou kopii dělat nebudu. Opatrujte se a děkuji za vaše názory. Máte jiné zkušenosti a znalosti, proto můžete porovnávat. Mě nezbývá jiného, než používat to co mám. A zatím si nestěžuji pro moje potřeby. Těch 77 GB na C beru, že to tak musí být, aby mi PC fungoval. Proč a co a jak ? Neřeším, protože tomu nerozumím.

Já se zase divil...ty vaše 4min, plná záloha...říkal jsem si ........asi se překlepl.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny