Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Při kliknutí na odkaz se mi na nové záložce objeví about:blank nebo prázdná stránka

Zdravím vás lidi,
chtěla bych vás poprosit o radu ať už jste se s tímto problémem setkali nebo ne.
Mám Windows 7 a jako internetový prohlížeč používám IE11.
Je možné,že mám v pc nějaký vir nebo jsem jen na něco omylem klikla?Tento problém řeším už asi 4 měsíce a ještě jsem se nedostala k tomu správnému řešení,tak jsem přešla na Google Chrome,jenže u toho mi vadí ta sledovanost a používat Mozillu nechci.Jsem na IE zvyklá a nerada bych ho měnila,tak se k tomuto problému opět vracím a doufám,že mi tady pomůžete.Jinak kdyby bylo potřeba,tak hijackthis a adwcleaner mám.:-)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ahoj co já znám tak jen hláška "prázdná stránka" dělá jen "google" jinej sajrajt než google neexistu… nový
MirčaaMirča 14.09.2015 23:48
MirčaaMirča
Musíš vážně psát tyhle hovadiny do starých dotazů? poslední
karel 14.09.2015 23:56
karel

Ahoj co já znám tak jen hláška "prázdná stránka" dělá jen "google" jinej sajrajt než google neexistuje. V IE se mi to nikdy nestalo tato hláška. U jiných stránek nemám problémy nebo načte něco bližšího ale neklame jak google. Máš nainstalovanej Piriform ve čtyřech verzích? Myšleno čistič,Defraggler,Wise Disk Cleaner a Malwareby ... Anti-Malware...a CCleaner Free Tak potom by jsi měla absolutní klid, na Defragglerovi najdeš po načtení veškeré veci je myšleno co tam patří a co nepatří můžeš s úsměvem vymáznou a je klid. Skutečně se mi nestalo že by IE hlásilo takouto věc fakt potom asi vir. Dej si nebo nech nainstalovat 4x Piriform a máš klid až do rakve, promin ale je tak. Vyhledá vše a zničí všechny viry,sám sem jich měl 80, zbyli mi dva ale jsou v rozbitém programu tj Centrum zabezpečení, to je vypnuto u mne nebo jak zapnu tak hlásí stále Neodpovídá, a takhle před opravou pc jsem číhal třeba 4hodky na spojení, po opravě jede pc jak rychlík do Brna, promin... :-) Něco zkus sice je rok 2015 a už ti to jede ale dnes jsem našel. No pozdě není nikdy,pa.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru