Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 0xc0190036, 0xc0000034

Ahoj, předesílám, že jsem pravidelným uživatelem pc, nicméně moje znalosti jsou skutečně uživatelské:).
Začalo to tak, že jsem minulý týden v neděli ráno jako vždy zapnula notebook, nedívala jsem se, když nabíhal, proto nevím, co se stalo, ale počítač se vypnul, zapnula jsem ho podruhé, opět se vypnul, zapnula jsem potřetí, a vše fungovalo.

Napadlo mne podívat se, jestli není potřeba nainstalovat nějaké aktualizace, objevila se mi možnost aktualizace Service Pack 2 pro Vistu, tak jsem ji spustila. Od té doby mi nejde počítač spustit, nejdřív to byla chyba 0xc0190036, poté, co jsem přes F8 dala možnost opravit systém (nebo nějak podobně, přesné znění si nepmatujuú, se mi počítač zastavuje už na chybě 0xc0000034.
Procházela jsem fóra na internetu, bylo doporučováno spustit pc v nouzovém režimu a problém řešit přes bod obnovení, nicméně počítač mi v nouzovém režimu nejde spustit, když dám nouzový režim, začne počítač nabíhat, ale po chvíli se zastaví.
Zajímalo by mne, jak věc řešit a zda by bylo možné do počítače, který je v tomto stavu nainstalovat jiný operační systém, konkrétně mne napadá ubuntu? A jelikož bych věc spíš dala řešit nějakému odborníkovi, jaká je finanční nákladnost tohoto řešení (oprava windows, instalace ubuntu)? Počítač už budu mít v květnu 6 let, tak jestli není lepší rovnou jít koupit nový notebook?
Ještě poslední věc: nemůže zde být souvislost s přehříváním počítače, nemohl odejít disk?

Dík za odpovědi a prosím o schovívavost, jak jsem řekla, nejsem odborník.:)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny