Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem HP 625 obnova recovery

Ahoj, zjistil jsem, že známá, která se pokusila nainstalovat na HP625 nevěděla jak se dělá recovery, spustila to z nějakého cd windows a tam smazala základní oddíl s windows, který měl určitou velikost. Oddíl recovery nechala, ale když teď spustím recovery tak mi napíše, neplatné údaje recoveryPartitionIndex==bootpartion.

Jak by se to dalo opravit, aby šel systém nainstalovat z recovery? Předpokládám, že program chce přesnou velikost danného oddílu, ale netuším jaký je

druhá hláška je applywm (neplatné údaje.
:find (recoveryPartitionIndex) ==-1) (13): neplatné údaje.

Pak se pc vypne

díky za radu

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jak vies ze tam nechala recovery particiu? Asi nenechala. Pozri si to v nejakom partition manageri n… nový
MM.. 21.03.2014 09:00
MM..
Recovery je vidět v oddílech disku. je téměř plné, ale řešit to nebudu, jednoduší bude udělat čistou… poslední
johny-d 21.03.2014 09:59
johny-d

Jak vies ze tam nechala recovery particiu? Asi nenechala. Pozri si to v nejakom partition manageri napr. gparted, a pripadne mozes skusit urobit tam oddiel na tom mieste ktore tam je momentalne volne a nastavit ten novy oddiel ako aktivny. Mozes aj skusit nastavit ten recovery ako aktivny. Ale najskor to chce specialne cislo oddielu a to uz bolo posahane alebo dokonca niekto ten recovery oddiel sformatoval apod. HP mozno chce nejake specialny maly oddiel na zaciatku a ten mu asi chyba, tusim som to kedysis velmi davno aj sem nejak popisoval jak to obnovit ale to uz je X rokov uz nepamatam vobec ze co to bol za problem.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru