Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem CCleaner-je to k něčemu?

4. Nejlepsi na cele této poradne je to, ze se v diskuzi k urcitym druhum programu (AV, cistice,...) nejvic pretlaci a predhaneji ti, kteří ty programy nepouzivaji, tudíž je ani neznaji. Ostatne to dokazuje opet moje fotka nastaveni CCleaneru. Stejne tak neznaji ani AV a zvatlou do toho hlava nehlava. Lzou tady porad dokola něco o zpomalovani, o tom, ze to nicemu nezabrani atd. Však je nikdo nenuti ty programy používat, ale nechapu proc se tak angazuji u neceho, co sami nepuzivaji a jsou skoro ve svate valce proti vsemu, co ma v nazvu AV a cleaner.

Je sranda videt, jak se někdo zepta na AV a ihned se sleti odpurci - mrdnik, tacud, MM, mif, .... Najdes je v kazde diskuzi. Když do toho občas něco pripisu, jsou to nehjsledovanejsi diskuze.

Neustale dokola omilaji jednu radu, neprivilegovany ucet a skodna superantispyware. Oboje jsou blbosti. Proc, to rozepisovat nebudu, ale je mnohem bezpecnejsi a pohodlnejsi používat kupříkladu Comodo s jeho sandboxem a moznosti sandboxovat prohlizece, nez se jako trubka srat s user uctem. Nekdy si to Comodo zkus. Mozna je to docela dobra volba pro tebe, podle toho, co jsem tady párkrát kdysi od tebe cetl. Tukani z poradny ti ale nakukaji, ze je to k nicemu, i když vůbec nevi, jak to funguje a neznaji ho.

No a tady je pro ty tukany, co se tady predhani v tom, jak je CCleaner skodlivej ofoceny defaultni nastaveni jedne casti programu. Takze zaver je jasny. Timto programem si muze PC poskodit opravdu pouze tukan z poradny.
http://www.imagehosting.cz/?v=ccleanerat.gif

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny