Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem CCleaner-je to k něčemu?

Svět není černobílý, ono to bude složitější, ty čističe se chovájí na různých konfiguracích a verzích systémů různě, to v první řadě.

Příklad:Na jedné mašině se nestane nic, na druhé to nabídne k smazání například wuacpl.cpl, smazán by být ovšem neměl http://www.processlibrary.com/en/directory/files/w uaucpl/78380/

U jedné mašiny, je to v případě Opery 12.16 OK, u druhé zmizí všechny pracně dodané položky rychlého přístupu, a tak bych mohl pokračovat.

Hlavně neříkejte, že je to neškodné. Je to dobrý sluha, ale zlý pán. Já ho sice používám, ale rozhodně ne bezhlavě, spíše jako pomůcku, když odinstaluji program a spustím čištění registru, tak nechám smazat jen položky tohoto nepřítomného programu, ne vše a už vůbec ne věcí, u kterých si nejsem jist k čemu slouží.

Kontrolovat se s ním dají i položky po spuštění - dobré využití, jen je třeba vědět co ponechat aktivní a co deaktivovat jako nepořebné a nechat to k opětnému možnému spuštění když poté něco je třeba znovu aktivovat, tey nemazat a zase je to případ od případu sestavy.

Podstatně ostřejší čistič je Privazer - tam je opravdu nutno nezatrhávat vše.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny