Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem reinstal windowsu

Sežeň si někde .iso soubor s nijak neupravenýma windowsama 7 home premium 32 bit, nebudu te odkazovat na konkretní weby, najdeš to pokud budeš hledat. Potom si stáhni ovladače na tvoji grafickou kartu, například pokud máš Asus m4a78, najdeš si ji na googlu https://www.asus.com/Motherboards/M4A78/HelpDesk_D ownload/ a tady si postahuješ ovladače - hlavně si stáhni na síťovou kartu (network). Ty si dej na flashku. Na tu flashku si dej i všechny soubory o které nechceš přijít, třeba fotky nebo certifikát do banky a tak. Sežeň si třeba nero, nebo jinej vypalovací program a vypal to .iso na prázdné dvd jako "obraz disku dvd" nebo "bootovací dvd". Pokud by sis nevěděl rady, tak si to vygoogluj. Po vypálení to dvd strč do mechaniky, restartuj počítač a při výzvě k zmáčknutí jakékoliv klávesy to udělej. Od té doby tě povede instalační program, to už Zvládneš sám.

možné problémy : špatně vypálené dvd - občas se to stane, projeví se to tak že to hodí error uprostřed instalace že to nemůže číst data, tak to .iso jen vypálíš znovu na jiné
Bootovací priorita v biosu - to si najdeš na internetu, projeví se to tak že ti to nehodí výzvu K zmáčknutí jakékoliv klávesy, to vyřešíš tak že do googlu napíšeš něco jako "m4a78 boot priority change", samozřejmě podle druhu tvé karty.
Ovladače : nemusí ti fungovat internet, hezká grafika atd, to vyřešíš nainstalování ovladačů buď z dvd co si dostal k Pc, nebo z internetu, popř existují programy jako například driver booster od iobitu, co to obstarají za tebe (ale stahují to z netu, tudíž internet. ovladač si musíš zařídit sám, ale pro většinu případů se ten ovladač nainstaluje sám s windowsama takže ti net funguje hnedka).

Hodně zdaru.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny