Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Doporucuju precist .. pro zasmani

Vsetko je reklama, aj webstranka je produkt/sluzba ktora sa snazi prilakat zaujemcov, bannery na ine stranky su uplne bezne, bud je to vymenna alebo aj platena reklama. Napr. otvorim si zive.cz tak vo vrchnej liste nad nadpisom "reklama" mi blika okrem nejakej blbosti aj reklama na prehladny katalog internetovych obchodov, www.internetove-obchody.info, nie je to zaujimavy odkaz? (trebars chcem nieco kupit tak si tam kuknem ake inetove obchody tam su apod., netvrdim ze sa budem podla toho riadit, ale je to zaujimave ak v tom momente nieco zhanam a si to vsimnem tak kliknut a pozriet si aj tam). Ten banner je z adrenaline.cz, t.j. reklama.

P.S. tu webstranku "internetove obchody" samozrejme nepouzivam a ani som ju nepoznal, len som teraz otvoril zive (ptz. ma napadlo ze napr. tam su reklamy) aby som demonstroval ze reklamy nie su len Zombie :))

P.S.2. pripadne ak rozmyslam nad nejakym ADSL tak v D ponukaju pripojenie desiatky roznych firiem a reklamny banner upozorni na nejaku zaujimavu akciu, modem zdarma, aktivacia zdarma atd., aj zaujimave ceny, atd., hlavne nejake novinky, ak chce nejaky provider prerazit oproti konkurencii a ponuka nieco fakt lacno, odkial sa o tom mozem dozvediet? Z radia asi nie :-) A nebudem kazdy den sledovat vsetkych providerov ci niekto neprisiel s nejakou akciou ktorou by ma presvedcil ze teraz je ta spravna doba na zavedenie ADSL (netvrdim ze si dam zaviest hned toho providera ktory urobi reklamu, ale kliknem pozriem co ponuka a viem ze sa nieco deje a ze konkurencia asi tiez zareaguje a pozriem aj ostatnych providerov atd)... To nie je ako u nas ze ADSL je len telekom a ten je tak dementny a drahy ze to si snad asi nikto za tu cenu nechce apod :-D
Reklama ma aj pozitivne stranky...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny