Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sedmy spadly sedmy spadly, kdopak nám je...

Zdravím.
Na jednom svém počítači jsme si udělal na disku vedle Win7 druhou partyšnu, na kterou jsem se rozhodl nainstalovat WinXP SP3 (Jo, zítra končí podpora ale řekněte sedmičkám, ať umí používat LPT kvůli osciloskopu).
Řekl jsem si, že pokud mi to podělá boot, tak to snad "oprava systému" na Win7 instalaci spraví.
Co se ale nestalo i stalo. WinXP instalace normálně "proběhla" v začátku zkopírováním souborů na disk, a tím to skončilo. Po restartování mi BIOS hlásí už jen "disk failure". Nenačtou ani sedmy ani XP.

Tak jsem teda okamžitě nastartoval instalačku Win7. Ta mi ovšem nenašla ŽÁDNÝ systém. Zkusil jsem restartovat, a tentokrát mi instalačka našla alespoň sedmy (Jenže údajně prý na disku D). Při jejich výběru mi ale milostivě oznámila, že prý mám absolutně jinou verzi instalačního média než verze systému, a tudíž nejde použít tuto instalačku. Možná to byly maskované XP, když mi to oznamovalo D.

Tak jsem vybral použití obnovy z obrazu, který nemám, dal jsem zrušit akci a objevilo se mi okno s výběrem možností. Spustil jsem konzoli. Začal jsme vkládat bootrec.exe /fixmbr, /fixboot, jenže při /RebuildBcd už mi to psalo, že nalezlo 0 systémů Windows.

Už jsem fakt zoufalý a nerad bych přišel o nastavení svého systému.

Má někdo ještě nějakou radu?

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny