Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Instalace programu z DOSU

xosl jsem měl kdysi stažený ale nikdy jsem ho neinstaloval. pokud vím vývoj je už ukončen, asi by měl problém pracovat s oddíly na discích dnešních velikostí, dnes bych ho neriskoval.
(přesto pro masochisty: šířil se jako image boot diskety. programem rawrite nebo winimage z něj udělat boot disketu, z ní nabootovat a instalovat. pokud už máš xp na fat32/ntfs, asi bude chtít svůj malý oddíl fat16. víc bude mít v dokumentaci)
jiný free boot manager jsem nehledal (zkus zaměstnat google), v práci jsme kdysi používali system commander, pak os selector 8 od acronisu - teď je to součástí Acronis Disk Director 9,10.
popis: http://www.zebra.cz/rozruch/Detail.asp?ClanekID=170 &KatId=1009 , http://www.zebra.cz/rozruch/Detail.asp?ClanekID=287 &KatId=1009
kniha: http://www.zebra.cz/rozruch/Detail.asp?ClanekID=316 &KatId=1009

pokud bys trval na využití nějakého virtual machine, tam pro změnu žádný boot manager nepotřebuješ, ale řek bych že je to ještě na víc práce.

furt jsi ještě neřek: co máš nainstalované, na jak velkém disku, a co chceš dosáhnout (jaké další systémy, můžeš i připsat proč). teprv pak se dá začít vymýšlet jak na to.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny