Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
"Jak to mám udělat" - naučit se programovat? A možná i proklepnout vyjmenovaná slova po r? Google -…
JoDiK 12.04.2014 19:02
JoDiK
Dobře a může mi prosím odpovědět někdo normální? Jak to mám udělat? Pan motorka je asi velký frajer…
jssj 13.04.2014 10:43
jssj
http://www.jakpsatweb.cz/javascript/operatory.html… nový
MM.. 13.04.2014 11:38
MM..
Nejsem normální. Abych použil tvoji analogii: Tys nepřišel do servisu a nechtěl jsi vymenit žárovku.… poslední
JoDiK 13.04.2014 12:00
JoDiK

"Jak to mám udělat" - naučit se programovat? A možná i proklepnout vyjmenovaná slova po r?
Google - první odkaz na "javascript podmínky" - vetveni.php

cislo = 10;
cislo = (cislo==9 || cislo<20)? document.write("číslo je rovno 9 a nebo menší než dvacet"); : document.write("neplatí");

Dobře a může mi prosím odpovědět někdo normální? Jak to mám udělat? Pan motorka je asi velký frajer ale radit neumí. Kdyby napsal hotovej příklad byl by dotaz již vyřešený a nemusel psát tak dlouhý text. Bohužel pouze machroval takže to ani on neví. Poradí mě někdo?

Nebo až ráno přijde ke mě do dílny někdo že chce vyměnit žárovku u světla , tak ho mám taky poslat ať se jde vyučit automechanikem a pak ať si to vymění?
Dík za odpověď, a rady o hovně nepište. Dík

Nejsem normální. Abych použil tvoji analogii:
Tys nepřišel do servisu a nechtěl jsi vymenit žárovku. Tys přišel do klubu, kde se schází servisáci a zeptal ses, jak to máš udělat, aby ti to světlo na autě svítilo kromě dopředu ještě taky do zatáčky. V klubu předpokládají, že seš taky servisák, když se vrtáš do světel a protože podle formulace dotazu odhadnou, že teprv začínáš, tak ti samozřejmě poradí kde to zjistíš a co k tomu potřebuješ, tak aby sis na to mohl přijít sám a "užil si", až to budeš realizovat.
Ty jsi snad očekával, že když se v tom klubu takhle zeptáš, že ti někdo odpoví: jasně, kde máš to auto, já jsem si zrovna jedno takový udělátko vyrobil, tak ti to tam s radostí zamontuju? Tak promiň, to potom fakt nejsem "normální".
No a taky trochu "machruju", to máš pravdu, ale fakt jen trochu - prostě když chceš vrtat do světel a předvedeš, že pomalu ani nevíš, co tam svítí, tak se nediv, že si do tebe rýpnu...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru