Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nesprávna verze prohlížeže nejde SSL spojení

Ahoj ,snažím se sjednat na webu www.top-pojistení.cz pojistku online na auto ale porad to píše toto...a to jsem si aktualizoval prohližeč jak mozzilu tak IE a ted jsem si stahnul jeste operu a nejaky comodo dragon a pořad me to píše toto:-(

Systém zjistil, že Váš prohlížeč bohužel nepodporuje kryptované zabezpečené spojení (SSL spojení). V zájmu zaručení bezpečnosti přenášených dat Vám tudíž systém nepovolí dostat se ke stránkám, na ktorých by mohla byt ohrožena bezpečnost Vami poskytnutých privátních dat.

Příčinou problému může být, že přicházíte na stránky Top-Pojištění.cz z jiné (přesměrované) domény. V takovém případě se může Váš prohlížeč dotázat na potvrzení validity certifikátu, který byl vydán pouze pro hlavní doménu HTTP://www.top-pojisteni.cz. Je nutno certifikát akceptovat a uskutečnit novou kalkulaci od první stránky kalkulátoru.

Ve vlastním zájmu Vám doporučujeme používat alternativní prohlížeč s plnohodnotně podporovaným zabezpečeným spojením - např. Internet Explorer verze 5.5 a vyšší, Firefox verze 1.5 a vyšší, Opera 7 a vyšší apod.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny