Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Iphone4 odznak SMS

Dobrý den, mám iphone4 (ios7.1) zakoupený v čr. Dnes ráno se telefon zasekl, restartoval a po naběhnutí se mi zobrazil odznak nové sms, jenže žádná nová sms nepřišla a odznak ne a ne zmizet. Podpora doporučuje obnovení továrního nastavení (ne, děkuji), nebo vypnout a zapnout oznamování sms (nepomohlo). Zeptám se, setkal se někdo s problémem, popř. vyřešil ho a jak? Nebo mám rovnou aplikovat kladivovou terapii a přejít ke konkurenci a ušetřit si tak nervy, které s každým updatem jsou pod zatěžkávací zkouškou.

Děkuji za váš čas :) Petr.

OT: produkty apple již nejsou co bývaly. Přehlednost a funkčnost stále více nahrazují bugy a problémy které dokonale dokáží zkazit den.

Předmět Autor Datum
skus sa radsej spytat na forum Skusal si restart iPhone? Skusal si vymazat SMS appku z posledne spus…
wam_Spider007 15.04.2014 14:30
wam_Spider007
Restart jsem zkoušel, nepomohlo. Kill app take nepomaha. Oficialni vyjádření podpory apple je obnova… poslední
Qvee 15.04.2014 14:44
Qvee

skus sa radsej spytat na forum
Skusal si restart iPhone? Skusal si vymazat SMS appku z posledne spustenych? Na 10 sec. drzat home a sleep tlacidlo?

OT: produkty apple již nejsou co bývaly.

milujem tieto reci. stala sa ti jedna chyba a uz je cely apple zly. kup si tamtung s handroidom ako ja a po aktualizacii na 4.3 (Galaxy Note 2) mas telefon nepouzitelny, lebo ten ich balast menom touch wiz je zasekany a pomaly. Ak si kupis nejaky lacnejsi srot, tak bude telefon nepouzitelny uz od zaciatku.
Na druhu stranu mam 4 rocny biely macbook a funguje 100%. ine znacky po 3 rokoch idu do truhly.

Restart jsem zkoušel, nepomohlo. Kill app take nepomaha. Oficialni vyjádření podpory apple je obnova továrního nastavení což mi přijde hodně drastické řešení relativně banálního, ale otravného problému.

Děkuji za tip, fórum zkusím :).

OT: ono když ti telefon 3x denně zamrzne, aplikace se tváří jako vypnuté a přesto si vesele aktualizují polohu ostošest a další a dalš, tak by jsi také nadával. Prostě made in apple.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru