Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Firewall Sygate a dva uživatelé ve WXP

sygate je už starší, dále nevyvíjený firewall. asi proto se už nezabývali něčím tak přízemním jako je ryché přepínání uživatelů (to mimochodem nepodporují ani xp zapojená v doméně, microsoft asi dobře ví proč). taky by šlo říct že není bezproblémové (vlastně to ani nemá smysl) mít firewall pro dva naráz načtené uživatele v paměti, oba mohou být s admošskými právy, a pro jednoho firewall něco filtruje a pro druhého ne.

primitivní jednosměrný stavový firewall z xp jsem kdysi zásadně odsuzoval - protože je skoro k ničemu, nechrání uživatele před krádeží jeho dat, neblokuje nákazu z jeho napadených windows dál do sítě. ale v té primitivnosti je jedna nezanedbatelná přednost - firewall který skoro nic nedělá a nic nehlásí, nemá důvod být rozvrtáván / znefunkčněn svými home-administrátory. ti pokud jsou neustále obtěžováni hláškami sebeskvělejšího firewallu a mají příslušná práva, prostě všechny varovné hlášky odklikají a tak ho prakticky vyřadí.

já osobně sygate personal firewall miluju, je ťuťu ňuňu a doma ho používám. svinstvo jako rychlé přepínání uživatelů mě nezajímá, občas ušetřených 20 sekund je mi k ničemu. proto bych si ho nikdy na pc nepovolil.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny