Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Monitor na hry a na filmy, aby to mělo smysl cena do 7000,-/Nechci být zklamán)

Moj nazor na lcd je podobny ako u hudby. Rozdiely tam su, ale 95% populacie ma take oci/sluch, ze je to jedno.
Navyse ludske oko je svina, na prvy pohlad sa ti mozu zdat farby na beznom panely akesi ine, ale po tyzdni ich zacne tvoj mozog povazovat za normalne. Typicky bolestivy bol kedysi prechod z CRT na LCD.
Samozrejme ak postavis vedla seba TN a IPS panel rozdiel uvidis, ale pri slepom teste ak ti ich par ukazem zvlast tak nerozpoznas, ktory je ktory.
Pri dnesnych technologiach som sa uz fest dlho nestretol s vyslovene zlym monitorom a to som videl uz hlavne z lowendu pomerne dost.
Z mojho pohladu to mas jedno co si kupis, uzijes si to aj na 24, aj ked par zakaznikov trvalo na 27 (ja som rozdiel moc necitil) a moze to byt kludne lacny led displej.
Totitzo casy ultranizkych pozorovacich uhlov ked sa ti kychlo a videl si uz len tmavu obrazovku lebo hlava bola u kusok nizsie su prec, na casove odozvy sa nehrame uz davno, Hz rozumny clovek neriesi aj ked Hzbijci su tu stale a budu ta presviedcat, ze pod 100 ani nechod a monitor treba "nataktovat" a vyslovene rozblity, pripadne zle nakalibrovany obraz z vyroboy...to som este ani nevidel.
Vadne pixely a subpixely su uz len legendami starych vlkov, takze...je to na tebe.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny