Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem V jakých věcech je lepší Samsung Galaxy S4 než iPhone 5?

Pěkný flame. Jako nezávislý člověk (nemám ani Android, ani iPhone), který ovšem držel v ruce oboje bych si dovolil taky přidat svoje:

Pouze jednou v životě mi někdo půjčil nezalagovaný a nezasekaný Android - skoro nový Samsung. Poslední výlet si kamarád stěžoval, že mu to neukládá fotky (LG), další že mu nejde internet (Huawei) a ten samý s novým telefonem (ZOPO), že mu tam nejdou některé appky. Dalšímu (HTC) občas nereaguje navigace a neustále se to restartuje. Předtím nesčetněkrát někdo další. iPhone má sice idiotské iTunes, ale oproti Androidu hlavně něco dělá a to i s mnohem slabším HW. Zarytí Androidisti tady tvrdí, že to je rukama. Já tvrdím, že pokud to nefunguje drtivé většině, rukama to není. Ano, možná jde Android udržovat nezasekaný, pokud toho ale 90% populace není schopno, není to rukama ale blbým naprogramováním/vymyšlením.
Neříkám tím, že nemůže existovat i dobrý Android. Rozhodně ale ty dobré nejsou ve většině!
Já bych tedy mobil s Androidem nekoupil, mohl jsem srovnat s jinými OS a Androidu mi stačilo. (A ne, Apple taky moc nemusím, mám od nich jednu věc a tu jsem dostal. Jsem jenom realista.)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny