Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem V jakých věcech je lepší Samsung Galaxy S4 než iPhone 5?

Ale no tak, nikde jsem o dokonalem Androidu nepsal, je samozrejme co zlepsovat. Jen rikam, ze Android je dobry system pro mobily a tablety a urcite neni horsi nez iOS a WP, spis je lepsi, ale o tom se nechci prit, protoze kazdemu vyhovuje neco jineho, nakonec to ze Android pouziva tak moc lidi mluvi o jeho kvalite samo.
Ale budu jen rad, kdyz se prosadi dalsi linuxove systemy jako Ubuntu Touch, Sailfish nebo Tizen a zvysi se konkurence.

Nejsem ani prodejce mobilu, nemam osahane vsechny telefony, mohu mluvit jen za sebe o tom s cim jsem se setkal. Jiayu G3s vyborny, Huawei Horor 2 po koupi priserny, po roce na posledni vyvojarske cinske ROM vcelku dobry. Samsung Galaxy S3 take velmi dobry, narozdil od Jiayu mi chybi root primo od vyrobce a teda nutnost se v telefonu hrabat, pokud tam chci dostat aplikace vyzadujici administratorske opravneni (firewall, blokovac reklamy).
Mene seznamen jsem s HTC One, ale co jsem videl u kamose, tak take prijemne funkcni, ale je to vlajkova lod HTC, pry zbytek od nich je vyrazne horsi, nevim. O LG jsem jen slysel, ze se smartphony od nich zvedly z hlediska kvality az v posledni dobe. Nejakou Xperii od Sony mel kolega a desnej krap, uplne stejnej krap jako jeho notebook Sony Vaio, nakonec oboji zahodil a koupil Samsung Galaxy S4 mini a je spokojenej.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny