Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem V jakých věcech je lepší Samsung Galaxy S4 než iPhone 5?

Fakt neviem, ale co som vysledoval, je to tak 50:50 s ludmi co pouzivaju android. Niektorym sa to drbka, ini to chvalia.

Scrolling medzi plochami bol u mna po nejakej dobe (par tyzdnov-mesiac) viac sekavy ako plynuly. Lag pri prijimani hovoru bol asi taky, ze jednak mobil zacal zvonit a rozsvietil displej az na druhe-tretie zazvonenie (mam odskusane) a ked si dal prijat hovor, tak cely pohyb GUI bol lagujuci, sekavy a oneskoreny. Casto sa stalo ze pohyb prstom to ani nezaregistrovalo.

Toto sa dialo na hocijakej ROMke, ci 2.3 alebo 4.1.2 (v tej dobe novsi android nebol). Ako najlepsia sa mi osvedcila 4.0.4, tam este nebolo badat ze fon nestiha a aj funkcnost vydrzala asi najdlhsie.

Akoze, na Desire HD za 400+ eur v dobe nakupu, niekedy v r.2010 (1GHz jednojadro, 768MB RAM, high-end svojej doby) sa nemaju co diat podobne blbosti, nema tam co lagovat stock ofiko ROMka, nieto este odlahcene neofiko (MIUI, Venom, Revolution HD). MIUI vydrzalo nesekat a nelagovat asi najdlhsie z nich, ale casom zacalo aj to.

Pri iPade 2 (hardware ako iP4s) a iPhone 5 nic taketo nevidim, system je plynuly, bez lagov a sekania. iPad mam uz vyse roka, nikdy som nerobil ziaden factory reset ani nic podobne kvoli tomu ze by sa nejak vliekol...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny