Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem V jakých věcech je lepší Samsung Galaxy S4 než iPhone 5?

Joke: No, tak sis měl ten mobil přivázat aspoň na hlavu, místo čepice :-D
Nezdá se ti, že už tady něco není úplně v pořádku? Normální člověk, by si na kolo vzal pláštěnku do báglu a papírovou mapu cyklotras, pokud se v okolí neorientuje. Ty si vezmeš mobil a řídíš se meteoradarem a spoléháš se na to, že se mraku vyhneš. Sorry, nechci se tě nijak dotknout, ale budeš až příliš závislý na těchto nedokonalých hračkách. Moje zkušenosti jsou spíše takové, že většina takových lidí je pro normální život prakticky nepoužitelná a v případě, že pak mají řešit nějaký v celku normální problém bez dosahu těchto hraček jsou po našem v řiti :-)
Jinak už mě dávno nebere, kde jaká hi-tec masově rozšířená blbost, pro mě je důležitá užitná hodnota věci vzhledem k ceně, její životnost a návratnost investice do zařízení. Hračky si opravdu nekupuji, ty přenechávám dětem a náctiletým, kteří si musí stále něco navzájem dokazovat. Ještě, že mé dvě dcery jsou v tomto normální a dokážou si poradit i bez těchto hraček :-)
P.S. Kvalitní optiku digi zoomem nenahradíš.
P.S.2: Primární, tedy hlavní účel iPhone nebo Smartphone je slovo telefon, jak už mají taky v názvu, čili je to telefonování, všechny ostatní funkce jsou pouze sekundární, čili přidané hodnoty ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny