Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem V jakých věcech je lepší Samsung Galaxy S4 než iPhone 5?

No představ si, že běžně věci, jako pláštěnku spolu se sadou imbusových klíčů mám stále v rámové kapse kola, ty snad ne? Asi si z mobilu vykouzlíš i deštnou clonu a posloží ti i jako nářadí pro případnou opravu přibližovadla. Spíše to bude vypadat ale nějak takto: "Ahoj tati, můžeš pro mě přijet autem"? :-)
A praktický telefon s funkcemi navíc, které ale opravdu využiji je u mě: malá velikost, nízká hmotnost, výdrž baterie minimálně 4 dny v aktivním režimu telefonování, tlačítka, provizorní svítilna, kalkulačka a ten foťák pro vyfocení něčeho, abych to nemusel opisovat na papír, což vše momentálně splňuje můj postarší telefon Nokia E52 se symbianem a kupodivu přežil i ne jeden pád, no představ si to, neuvěřitelné :-D Inu zkus si vzít tu svou plácačku na delší pobyt někde bez dostupného zdroje elektřiny, zda ti po 2 dnech k něčemu bude dobrá, leda jako těžítko na mapu, kterou ale vlastně nebudeš mít, protože budeš spoléhat na mapy.cz nebo google mapy :-) A pokud si chci dělat opravdu kvalitní fotky, beru sebou vždycky svůj foťák Nikon, který není o moc těžší než nějaký slušnější kompakt.
Hele a co třeba vyjet na kole úplně bez mobilu? Jsi upad ne? :-D
No nic kluci, je s vámi fakt sranda, ale už musím jít dělat taky něco užitečnějšího, než plkat nad smysluplností dnešních hraček, bez kterých jsou někteří úplně vyřízení ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny