Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejde nainstalovat ovladač zvukové karty

Dobrý den, nejprve bych chtěl uvést, že jsem danou situaci googlil a řešil několik dní ale žádná rada na fórech mi nepomohla. Proto jsem se rozhodl, že vytvořím vlastní žádost o pomoc. K problému...
Instaloval jsem ovladače pro win 7 64-bit z originálního dc. Po zakoupení notebooku jsem s ovladači neměl žádný problém, které jsem po instalu windů musel samozřejmě nainstalovat. Zkoušel jsem nějaké rady na fórech ale neúspěšné. Kde radili zakázat UAA bus driver, ten jsem v systémových zařízení nenašel. Zkoušel jsem ovladač instalovat z oficiálních stránek realteku ale ta samá chyba. Z cd to poprvé všechno šlo krásně.
takže.. začnu instalovat ovladač a skoro u konce se instalace sekne a vyskočí error: pri instalaci zvukového ovladače realtek hd došlo k chybě Error Code: 0x00000005.

Ve správci zařízení mám u audia žlutý vykřičník. Mám sestavu WIN 7 64-bit. Ovladač zvukovky Realtek high definition audio. Program Everest mi nic nevypsal.

Prosím o radu, moc tomu nerozumím. Vrtá mi hlavou, proč nemám v systémových zařízení ten ovladač UAA Bus driver for microsoft.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny