Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Koupě PC a upgrade grafiky

Dobrý den, předem upozorňuji že nejsem žádný expert a že vy, kteří se v PC vyznáte tak si asi budete mlátit židlí o hlavu. Chci se ale zeptat na takovou radu ohledně "nového" PC
Rodiče nejsou žádní milionáři a co se týče PC tak většinou nic neřeší. Na Aukru jsem ale našel takový PC který by jsem klidně bral, jenže s nějakou lepší grafikou. Celkem by bylo fajn kdyby cena vyšla asi na 4500,- Ten PC stojí 3500 a za zbytek jsem chtěl dokoupit RAMky a grafiku. Tak jsem nějakou grafiku našel... na její cenu i docela výkonnou, ale nejsem si jistý zda tam bude pasovat, nebo jestli nevyhoří (pochopil jsem že různé grafiky mají různou spotřebu)
Jedná se o tento PC: show_item.php
a grafiku jsem našel tuto: show_item.php
Pak mám ještě druhou volbu ale co jsem to na jedné stránce porovnával tak tato výše zmiňovaná je lepší
Ta druhá je tato: http://aukro.cz/zotac-geforce-gt-630-zone-edition- 2gb-ddr3-i4228981511.html
Má tam sice vlastní paměť 2GB a ta první jen 512mb, ale jestli jsem to dobře pochopil tak o to ani tak moc nejde, pokud to ta karta neumí ani využít. Chtěl bych teda názory, popř. rady k tomu, jestli by to tam šlo dát a nebyly by problémy, popř. nějaká doporučená grafika za rozumnou cenu.
Prosím, nepište tady že "za takové peníze nové hry nerozjedeš" jde mi sice o hry, ale na maximum je hrát nepotřebuji a co jsem se díval na Benchmarky tak 9800GTX+ zvládá třeba Crysis 2 bez problémů. Předem děkuji za všechny pozitivní odpovědi a ještě jednou se omlouvám za takový blbý lajcký dotaz :)
PS: pokud možno tak prosím odpovězte rychle, aukce na GT630 totiž končí již zítra :)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ještě mě napadá jeden dotaz k tomu. Myslíte, že kdybych třeba 0,5-1 rok používal tu integrovanou kar…
Lol3C 12.05.2014 13:05
Lol3C
Absolutně ne. Přímo tenhle počítač měla kdysi dávno moje sestra a sotva na tom rozjela na nejnižší d… poslední
Vennny 12.05.2014 20:45
Vennny
"...Piš, barde, střádej a až budeš mít 200 miliónů přijde den, zúčtujeme spolu!..." Šetřit! Osobně p… nový
ms 12.05.2014 16:46
ms

Ještě mě napadá jeden dotaz k tomu. Myslíte, že kdybych třeba 0,5-1 rok používal tu integrovanou kartu co tam je, tak že by to stačilo alespoň základně na hry jako GTA IV nebo Modern Warfare 3? Protože to bych si už samozřejmě z kapesného na něco lepšího našetřil a grafiku bych teda dokoupil lepší. Jen prostě jestli do toho nějaká lepší grafika vůbec dát jde, nebo to bude nějak omezené?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru