Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dajú sa štartovacie tonery zrenovovať?

jasné, že to chcem riešiť. Mám tlačiaren, novu, HP C100, neviem, ci to vobec suvisi s otazkou, podla mna je to jedno, aku mam tlaciaren. Ked sa daju renovovat tonery, tak je jedno aké, nie?
Super, takže se v tom nevyznáte, ale už máte jasno. Podívejte, já jsem nepřiletěl na létajícím koberci, já dělám už nějaký ten rok v oboru a tak, když se na něco zeptám, není to proto, že bych se chtěl s tazatelem seznámit, nebo získat čas. Moje otázka vycházela z praxe - která vám není známa a tak to trochu vysvětlím, ať vidíte, že otázka byla na místě.
Provádíme renovace (repase) tonerových cartridgí a dnes už je jich drtivá většina s čipem - ten může za to, že tiskárna odpočítá určitý počet stran a pak zahlásí, že máte vyměnit toner. Po výměně tonerové cartridge je na ní nový čip, tiskárna tak zaregistruje novou náplň a zase tiskne. Vede to mj. k okrádání zákazníků, neboť mnohdy je v tonerové cartridgi ještě několik procent toneru, ale už se na ni nedá tisknout, protože podle čipu (resp. počitadla) je na konci životnosti - zajímavé je, že tohle soudruhy z Brusele nechává klidnými, zatímco obyčejné žárovky jim hrozně vadily.
No a u startovacích tonerů je ten problém, že někteří výrobci na cartridgi nemají prostor pro vložení čipu - proč taky, tiskárny se dodávají s novou cartridgí a počítadlo tak počítá on nuly. Čili: ne, některé startovací tonery nelze zrenovovat.
A teď k tomu nejdůležitějšímu:

Mám tlačiaren, novu, HP C100
takovou neznám ani já, ani její výrobce HP:


Výsledky hledání výrazu “c100” (0)
Nebyly nalezeny žádné výsledky. Zkuste prosím znovu.
http://www8.hp.com/cz/cs/hp-search/search.html?nor es=true&qt=c100

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny