Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nemohu se dostat na některé stránky, jako by byly vyselektovány (www.rozhlas.cz a jiné neškodné)

Dobrý den.
Mám dlouhodobbý problém... nemůžu se už 14 dní dostat na stránky českého rozhlasu www.rozhlas.cz (i na některé další). Když to zdadám do adresního řádku, tak se to sice připojí (jakoby to z půlky načte - není vidět nic), ale zůstane to nenačtené a pak to vyhodí chybou hlášku.

Zkoušel jsem to na třech počítačích (Win7, WinXP) je na nich Google Chrome a Mozilla, které pracují přes stejný router. Z jiné adresy jsem to nezkoušel (z jiného místa připojení). Mám podezdření na to, že je chyba buď v routru, nebo někde mimo mě. Do routru se nemůžu dostat, zapomněl jsem heslo.

Ještě doplňující data:
po caa minutě se to přesměruje na portal
a zobrazí to tuto hlášku:
Spojení přerušeno
Dokument neobsahuje žádná data.
Spojení bylo v průběhu otevírání komunikačního kanálu se serverem neočekávaně přerušeno. Opakujte akci.

Předmět Autor Datum
Zapojit nějaký počítač na přímo síťovým kabelem jsi zkoušel? Tak obejdeš router a zjistíš, jestli je…
Redsnake 19.05.2014 17:21
Redsnake
díky za odp. router jsem resetoval (sem to ale vůl, že mě to nenapadlo), přehrál frimware a už to fa… poslední
Karel Keslly 19.05.2014 17:50
Karel Keslly

Zapojit nějaký počítač na přímo síťovým kabelem jsi zkoušel? Tak obejdeš router a zjistíš, jestli je chyba v něm. A pokud si nepamatuješ přihlášení do routeru, uveď jej do továrního nastavení a bude mít nastaveny ty počáteční přihlašovací údaje, typicky admin/admin - hledej v manuálu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru